Szlovák fordítás

Szlovák nyelvről magyarra, magyar nyelvről szlovák nyelvre fordítunk hihetetlen gyors határidővel, a lehető legolcsóbban Szombathelyen, a Vas megyei Szombathelyi fordító irodában!

Magyar-szlovák, szlovák-magyar fordítás Szombathelyen

Magyarról szlovákra, szlovákról magyarra fordítás Szombathelyen rövid határidő alatt, alacsony áron. Szlovák lektorálás, tolmácsolás, fordítás készítése anyanyelvi fordítókkal.

Az Ön igényeihez igazodva készítjük el a szlovák fordítást magyar nyelvre, vagy magyar nyelvről szlovákra. Mivel kiterjedt fordítói bázissal rendelkezünk, ezért képesek vagyunk akár több száz oldalnyi szöveg fordítását elkészíteni mindössze néhány nap alatt.

Műszaki, gazdasági, jogi, egészségügyi, irodalmi, egyéb szakszövegek fordítása meglehetősen olcsón, gyorsan, minőségi fordítást készítve!

Az olcsó szlovák fordítás rendelésének módja a Szombathelyi fordító irodától

Töltse ki oldalunkon lévő ajánlatkérést. Írjon nekünk hozzá üzenetet, és akár a dokumentumot is feltöltheti. Az üzenetben pontosítsa a lehetséges határidőt, illetve írjon meg minden információt a fordítással kapcsolatban, pl. mi a célja a lefordított szöveggel, mire szeretné használni, csak tájékoztató jellegű nyersfordításra van-e szüksége, vagy lektorált formára is. Mi levelére rövid időn belül válaszolni fogunk, elküldjük a fordításra vonatkozó árajánlatot, illetve a fordítóink által adott információkat, észrevételeket.

Hivatalos szlovák fordítás Szombathelyen

Hivatalos szlovák fordítás záradékkal illetve bélyegzővel, melyet a hivatalos szervek is elfogadnak nemcsak hazánkban, hanem külföldön is. A hivatalos fordítást készítő szlovák anyanyelvi fordítóink pontosan ismerik az adott szakterületet, legyen az jogi, üzleti műszaki, vagy egyéb szöveg.

A minőségi szlovák fordításhoz elengedhetetlen, hogy a fordító anyanyelvi szinten ismerje az illető idegen nyelvet, illetve az adott szakterületet. Nem elég egy nyelvet megtanulni, hanem azt folyamatosan kell használni ahhoz, hogy minőségi fordítás készüljön.  Anyanyelvi szlovák fordítóink profik saját szakterületükön, komoly jártassággal bírnak a szakterminológiában. Hivatalos szlovák fordításért keressen meg most bennünket a fentebb megadott elérhetőségeken, és mi állunk rendelkezésére akár a munkaidő lejárta után, vagy hétvégeken is!

Szlovák fordítását bízza profi szlovák fordítóinkra! A Szombathelyi Fordítóiroda segítségével minőségi szlovák anyagot tarthat a kezében akár már ma!

Hívjon most +36 30 251 3850!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com