Hivatalos fordítás

hivatalos-forditasA Szombathelyi fordítóiroda a sima fordítás mellett hivatalos fordítást is készít pecséttel és záradékkal, amiben tanúsítjuk, hogy az irodánk által elkészített fordítás szövege teljes mértékben azonos az eredeti vagy fénymásolt dokumentum szövegével, tartalmával.
Az ilyen fordítást elfogadják mind itthon, mind külföldön, viszont ez nem hiteles fordítás, mert azt csak az OFFi készíthet, sajnos nem ennyiért.

Hivatalos német fordítás Szombathelyen

Szombathelyen vállalunk hivatalos német fordítást rövid határidővel, ami legtöbbször valamilyen hatóság által kiállított igazolás vagy bizonyítvány fordítását jelenti.

Az alább felsorolt dokumentumokat 14.500 Ft egységáron fordítjuk németre, hivatalos német fordítás akár 24 óra alatt:

  • születési anyakönyvi kivonat (németül Geburtsurkunde)
  • házassági anyakönyvi kivonat (németül Trauschein)
  • erkölcsi bizonyítvány (németül Polizeiliches Führunszeugnis)
  • érettségi bizonyítvány (Abiturzeugnis)
  • bizonyítvány (Zeugnis)
  • okj-s bizonyítvány, szakmukásbizonyítvány

Az ilyen fordítást itthon a legtöbb fordítóiroda készíthet és ezt hívják hivatalos fordításnak, szemben az Országos Fordítás- és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) által készített és magyar szalaggal átfűzött hiteles fordítással. Hiteles fordítást mi a törvény szerint nem készíthetünk, azokra viszont csak ritkán van szükség. Sok esetben, még ha a hivatalban azt is mondják önnek, hogy hiteles fordítás kell, valójában csak hivatalosra gondolnak, tehát, hogy legyen rajta bélyegző, pecsét, hogy hivatalos fordító készítse azt el.

Beautiful Girl - Close UpErkölcsi bizonyítvány fordítás németre vagy angolra

Az erkölcsi bizonyítványt hivatalos német vagy angol fordítása 14.500 Ft-ba kerül és 24 órán belül vissza tudjuk küldeni online PDF-ként, amin látszik a bélyegző, záradék, illetve másnapra tudjuk azt visszajuttatni önnek kinyomtatva, összetűzve is.

Manapság egyre több munkahelyen megkövetelik az erkölcsi bizonyítványt, s ennek hiánya jelentős késedelmet okozhat. Fordítóirodánk rendkívül rövid idő alatt és kedvező áron segít önnek az erkölcsi bizonyítvány fordításában.

Részletekért hívjon minket bizalommal!

Önéletrajz, CV fordítás németre

Ezeken kívül elég gyakran fordítunk önéletrajzot, CV-t német nyelvre, illetve motivációs levelet. Cégünk gyors és hatékony segítséget tud önnek nyújtani a külföldi munkavállaláshoz szükséges dokumentumok fordítása terén.

Ezeket a dokumentumokat elég, ha online elküldi részünkre, s mi rögtön küldünk rá egy konkrét árajánlatot, utána pedig, ha megrendeli a fordítást, rövid idő alatt el is készítjük azt.

A német fordítást természetesen anyanyelvi német fordító készíti a Szombathelyi fordítóirodánál, aki több éves tapasztalattal rendelkezik és rendkívül precíz.

Hivatalos fordítás Szombathelyen német és angol nyelvre, illetve a legtöbb európai nyelvre.