Horvát fordítás

Anyanyelvi horvát fordítás Szombathelyen

A horvát szövegek fordítását magyar anyanyelvű, a horvát nyelvet tökéletesen ismerő és használó, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező munkatársaink végzik. Vannak olyan esetek is, amikor horvát anyanyelvű fordító lektorálja a fordítást. Ez attól függ, hogy a kedves megrendelő mihez szeretné felhasználni a fordítást. Mindez nem azt jelenti, hogy anyanyelvi fordítóink munkája megbízhatatlan, hanem hogy mi mindig a tökéletességre törekszünk, és csak minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Így biztosítjuk megrendelőinket arról, hogy a lefordított horvát szöveget nyugodtan használhatja céljainak megfelelően.

Műszaki fordítás anyanyelvi fordítókkal horvátról magyarra, magyarról horvátra

A műszaki fordításokat horvát nyelvről magyarra, illetve magyar nyelvről horvátra olyan horvát anyanyelvi fordítók végzik, akik az illető szakterület terminológiáját kitűnően ismerik, illetve mindkét nyelv stilisztikai, grammatikai szabályaival tisztában vannak, és megfelelően alkalmazzák őket. Horvát műszaki fordítását bízza a Szombathelyi Fordítóiroda munkatársaira, akik az év minden napján állnak a megrendelők rendelkezésére, akár extra sürgős munkát is végezve. Ajánlatot kérjen most a glajtos@yahoo.com címen!

Ipari tolmácsolás anyanyelvi horvát tolmácsokkal

Ipari tolmácsolást vállalnak anyanyelvi horvát tolmácsaink a tolmácsolás összes típusában! Üzleti, turisztikai, magánéleti horvát tolmácsolás a Vas megyei Szombathelyi fordító iroda munkatársai által! Horvát tolmácsért hívjon bennünket most a +36-30-2513-850-es számon!

Olcsó, minőségi hivatalos horvát fordítás záradékkal, bélyegzővel ellátva

A hivatalos horvát fordítások horvát, valamint magyar nyelvű záradékában megfogalmazódásra kerül, hogy a forrásnyelvi és a célnyelvi szöveg tartalmilag vagy szó szerint megegyezik. Hivatalos horvát nyelvű dokumentumok, oklevelek, erkölcsi bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, egyéb hivatalos iratok fordítása magyar nyelvre, vagy magyarról horvát nyelvre Szombathelyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Horvát nyelvű honlapok fordítása magyar nyelvre vagy magyarról horvátra kedvező, alacsony áron, hihetetlen gyorsasággal, megtartva az eredeti weboldal formátumát! Horvát weboldalfordítását bízza profi horvát fordítói csapatunkra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot olyan módon, ahogyan Önnek a legjobban megfelel: telefonon, e-mailben, vagy személyesen a Szombathelyi Fordítóiroda székhelyén. Várjuk jelentkezését!

Hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!