Orosz fordítás

Orosz fordítás, orosz tolmácsolás, orosz hivatalos fordítás, orosz anyanyelvi lektorálás – mindez egy helyen, a Vas megyei Szombathelyi Fordítóirodában!

Az orosz nyelvet még nem is olyan régen kötelező idegen nyelvként oktatták az iskolákban nem csak Magyarországon, hanem Romániában és más kelet-európai országokban is.. Abban az időben kevesen tudtak angolul, franciául, németül vagy olaszul, mert mindenki oroszul tanult. Mondhatjuk azt is, hogy orosz fordítókkal még néhány évvel ezelőtt telített volt a piac, ahogyan most ugyanez a helyzet az angol fordítókkal. Irodánk orosz fordítói  anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet, sőt, sok esetben orosz anyanyelvű kollégáink lektorálnak bizonyos típusú szövegeket, hogy biztosak legyünk a végeredményben.

Egy szépirodalmi szöveget például csak akkor adunk ki a kezünkből, ha orosz anyanyelvi lektorkolléga is átnézte, hiszen fontos, hogy a fordításon legyen érezhető az idegen nyelv. Orosz fordításait rövid határidővel elvállaljuk, orosz anyanyelvi vagy anyanyelvű lektorokkal lektoráljuk. Kérjen most tájékoztatást a +36-30-2513-850-es telefonszámon!

Hivatalos orosz fordítás Szombathelyen

Hivatalos szövegek, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok, üzleti szerződések hivatalos fordítása akár egyik napról a másikra! A záradékkal és bélyegzővel ellátott hivatalos fordításokat a legtöbb helyen elfogadják, nem szükséges hiteles fordítást kérni. Hiteles fordítást hazánkban egyedül az OFFI jogosult készíteni – lényegesen drágábban és hosszabb határidővel, mint mi a hivatalos fordítást. Érdeklődje meg, hogy elegendőnek bizonyul-e a hivatalos orosz fordítás, melyet a mi fordítóirodánk fog elkészíteni az Ön számára, és ha a válasz igen, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Orosz tolmácsunk az év minden napján rendelkezésére áll. Tolmácsolási árajánlatunkért írjon nekünk most a glajtos@yahoo.com címre!

További információkért hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!