Észt fordítás

Észt-magyar, magyar észt fordítás Szombathelyen, Vas megyében a Szombathelyi Fordítóiroda anyanyelvi észt fordítói segítségével.

Néhány szó észt-magyar, magyar-észt fordítási szolgáltatásunkról

Az észt fordításokat komoly szakmai háttérrel, többéves fordítási tapasztalattal rendelkező, az illető szakterületen jártas szakfordítók végzik. Az észt fordítás során fordítóink mindig szem előtt tartják, hogy mi a fordítás célja, milyen közegben lesz felhasználva a lefordított szöveg. Ha kell, egyszerűen csak lefordítjuk a szöveget, igény szerint azonban szerkesztjük is.

Az észtről magyar nyelvre történő fordítást olyan szakfordítók készítik, akik magyar anyanyelvűek ugyan, de anyanyelvi szinten bírják az észt nyelvet. A szövegfajtának függvénye, hogy van-e igény észt anyanyelvű fordító bevonására. Ha úgy észleljük, hogy igen, akkor ezt jelezzük megrendelőnk felé.

Lektorált észt fordítás vagy nyersfordítás a Szombathelyi Fordítóirodánál

Amellett, hogy anyanyelvi fordítóink komoly szakértelemmel rendelkeznek, és az elejétől a végéig maximális odafigyeléssel végzik a munkát, az adott észt fordítás természetesen függ a felhasználási céltól: pl. ha mindössze arra kell a fordítás, hogy egy dokumentumot az illető vállalat csak átolvasson és megértsen, akkor elegendőnek bizonyul az ún. nyersfordítás, tehát a lektorálás nélküli fordítás. De ha az adott fordítást hivatalos dokumentumként is szeretné felhasználni, akkor elengedhetetlen a lektorálás.

Észt fordítás rendelése a Szombathelyi Fordítóirodától

Több módon is megrendelheti tőlünk az észt fordítást: kitöltheti a bal oldalon található ajánlatkérést, és mi megkeressük Önt ajánlatunkkal. Hívhat bennünket a +36-30-2513-850-es számon, vagy írhat nekünk a glajtos@yahoo.com e-mail címre.

Rendelhető hivatalos észt fordítás is?

Természetesen igen! Szakfordítóink maradéktalanul eleget tesznek a hivatalos észt fordítás összes kívánalmainak, külföldön is elismerik az általunk készített hivatalos fordításokat, melyek záradékkal, bélyegzővel ellátott hivatalos dokumentumnak számítanak.

Rendelje meg nálunk az észt fordítást, hivatalos észt fordítást, lektori munkát, észt műszaki fordítást, honlapfordítást, jogi fordítást elérhető áron! Hűséges ügyfeleink kedvezményekre számíthatnak. Legyen Ön is ügyfele, majd visszatérő ügyfele a Szombathelyi Fordítóirodának! Várjuk jelentkezését!

Hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!