Cseh fordítás

Minőségi, olcsó cseh fordítás Szombathelyen!

Cseh fordítás rendelése akár interneten keresztül is

Megkönnyítettük az ügyintézést, a fordításrendelést mindazon kedves ügyfeleink számára, akik idő szűkében nem tudnak személyesen ellátogatni szombathelyi fordítóirodánkba. Online is törtéhet a rendelés, melynek nagyon egyszerű a módja: Ön elküldi nekünk a cseh fordításra váró szöveget olyan formátumban, amilyenben csak szeretné (Word, Excel, PowerPoint, szkennelt stb.), a glajtos@yahoo.com e-mail címre.

Egy órán belül megtesszük árajánlatunkat, és részletes tájékoztatót küldünk Önnek. Kedvező visszajelzése esetén elkészítjük a cseh fordítást, és a kész munkát az előre egyeztetett határidőre visszaküldjük Önnek. Ezt követően már csak az anyagiak intézése marad hátra, amely ugyancsak történhet interneten keresztül akár banki átutalással, akár Paypalon keresztül. Ügyfeleink jó része ezt a módot választja, ugyanis könnyebb, egyszerűbb, időt takarít meg vele, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogadunk el készpénzzel vagy postai úton történő fizetést. Rendelje meg tőlünk cseh fordítását most!

Hivatalos cseh fordítás Szombathelyen

A Szombathelyi Fordítóiroda csak kimondottan hivatalos fordítással foglalkozik. Hiteles fordítást nem készíthetünk, az az OFFI kiváltsága. Viszont egyre több hivatalos szerv fogadja el a hivatalos fordítást, hiszen ez is záradékos, illetve bélyegzővel ellátott hivatalos iratnak számít. A kétnyelvű hivatalos záradék igazolja, hogy a fordítás tartalmilag megegyezik.

Cseh hanganyagok fordítása magyar nyelvre

Nem csak szöveges dokumentumok fordítását vállaljuk cseh nyelvről magyarra, vagy magyar nyelvről cseh nyelvre, hanem hanganyagokat is fordítunk. Legyen az videó,  filmfelirat, webkonferenciák hanganyagainak, oktatási hanganyagoknak a fordítása stb. Egyszóval bármilyen cseh nyelvű hanganyaggal forduljon hozzánk bizalommal!

Szakfordítás, lektorálás anyanyelvi cseh fordítókkal

A nyelvi ellenőrzést, azaz a lektorálást olyan esetekben javasoljuk, amikor a nyersfordítást hivatalos dokumentumként szeretné használni. Ebben az esetben elengedhetetlen a nyelvi ellenőrzés.

Szakfordítóink komoly tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, ezért nem csak gyors munkára képesek, hanem minőségire is. Gazdasági, politikai és egyéb szakszövegek gyors és olcsó fordítása Szombathelyen!

Fordíttasson velünk cseh nyelvre! Várjuk jelentkezését!

Hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!