Francia fordítások

Franciáról magyarra, magyarról franciára fordítunk Szombathelyen, a Szombathelyi Fordítóirodában! Árajánlatunkat kérje a +36-30-2513-850-es számon!

A francia fordítások

A francia nyelvet Franciaországon kívül még 53 országban beszélik a világon nem csak anyanyelvként, hanem második nyelvként is. Az indoeurópai nyelvcsaládon belül az újlatin nyelvek egyike, idegen nyelvként oktatják számtalan országban, az angol mellett a második legelterjedtebb idegen nyelv. Közel 24 állam hivatalos nyelve, és a világon hozzávetőlegesen 300 millióan beszélik.

Amiket gyakran fordítunk francia nyelven

  • Használati utasítás, gépkönyv
  • biztonsági adatlap
  • adásvételi szerződés, bérleti szerződés
  • bírósági iratok (ítélet, végzés)
  • oklevél, diploma, leckekönyv
  • érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány
  • erkölcsi bizonyítvány
  • orvosi iratok, táppénzes papír

A Szombathelyi Fordítóiroda a francia fordítók legjobbjaival dolgozik, ezért gyorsan készülnek el a minőségi fordítások. Áraink ugyanakkor alacsonyak, mert alanyi jogon áfa-mentesek vagyunk, így áraink sem tartalmaznak áfát. Francia szövegek fordítását bízza szakembereinkre, akik a fordításszakmában elismerésnek örvendenek! Francia fordítói árajánlatunkat kérje most azonnal!

Hivatalos francia fordítás anyanyelvi francia fordítókkal, rövid határidővel

Hivatalos francia fordítást készítünk: érettségi oklevelekről, egyetemi diplomákról, házassági levelekről, keresztlevelekről akár néhány óra alatt! Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Hivatalos francia levelezés intézése a Szombathelyi Fordítóiroda munkatársaival! Céges levelezései francia nyelven, vagy magyar nyelvről franciára francia anyanyelvi fordítóink segítségével. Csak küldje el nekünk e-mailben a levél szövegét, és mi rövid időn belül lefordítjuk Önnek magyarról franciára vagy franciáról magyarra. Vegye fel velünk a kapcsolatot most glajtos@yahoo.com címen!

Francia tolmács rendelése akár telefonon is a +36-30-2513-850-es telefonszámon. Francia anyanyelvi vagy anyanyelvű tolmácsaink hétvégi megbízásokat is vállalnak, külföldi üzleti útjaira is elkísérik. Kérje árajánlatunkat most!

Francia szakfordítás, lektorálás anyanyelvi fordítókkal, lektorokkal Szombathelyen

Műszaki, jogi, egészségügyi, energetikai, elektronikai, mezőgazdasági stb. szakszövegek fordítását francia nyelvről magyarra, illetve magyarról franciára bízza nyugodtan a Szombathelyi Fordítóiroda munkatársaira. Bármilyen szakterületet érintő szakszöveget gyors határidővel fordítunk.

Weboldalak fordítása francia nyelvre vagy franciáról magyarra

Weboldalának formátumát megtartva gyorsan elkészítjük a francia fordítást. Adja meg weboldalának címét, és rövid időn belül jelentkezünk árajánlatunkkal. Rendelje meg most weboldalának francia nyelvű fordítását a Szombathelyi Fordítóirodától!

Hívjon minket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!