Román fordítás

Románról fordítunk magyarra, magyarról románra Szombathelyen is!

Román szöveges dokumentumok fordítása

A Vas megyében található Szombathelyi Fordítóiroda vállalja román nyelvű szövegek gyors fordítását magyar nyelvre! A román fordításokat román anyanyelvű fordítók készítik, akik ismerik mindkét nyelv grammatikáját, helyesírását, stilisztikáját. Anyanyelvi román fordítóink minőségi munkát végeznek, gyorsan dolgoznak, megbízhatóak, tökéletesen bírják a nyelvet, és abban a közegben mozognak, amelybe a fordítandó szöveg is beleillik.

Jogi román szövegek fordítását például azon román anyanyelvi fordítóink készítik, akik napi szinten találkoznak jogi terminológiával, közgazdasági szövegeket viszont azon román fordítóink fordítanak, akik otthonosan mozognak ezen a területen. Vagyis ez azt jelenti, hogy az orvosi szövegek fordítását nem a mezőgazdaságban jártas fordító készíti. Minőségi, gyors román fordítást rendeljen a +36-30-2513-850-es telefonszámon, vagy a glajtos@yahoo.com címen!

Hivatalos román fordítás román és magyar nyelvű záradékkal

Érettségi diplomákat, szakdiplomákat, egyetemi diplomákat, keresztleveleket, házasságleveleket, erkölcsi bizonyítványokat, határozatokat és egyéb hivatalos iratokat fordítunk román nyelvről magyarra, illetve fordítva akár 1 nap alatt. Küldje el nekünk hivatalos dokumentumát (mindegy, milyen formátumban) a glajtos@yahoo.com címre, mi elküldjük Önnek árajánlatunkat, és részletes tájékoztatást nyújtunk.

Kedvező visszajelzés esetén kiutaljuk román anyanyelvi fordítónknak a munkát, miközben elkészítjük a kétnyelvű záradékot, melyben vállaljuk, hogy a román és a magyar szöveg megegyezik egymással. A kész dokumentumot bélyegzővel zárjuk. A fordítást olyan formátumban küldjük el Önnek, amelyben kéri. Mindössze ennyi az egész!

Román szakfordítás, tolmácsolás anyanyelvi szakfordítókkal és tolmácsokkal

Ha szeretne minél előbb hozzájutni román szakszövegének fordításához, illetve magyar nyelvű szakszövegének román fordításához, forduljon hozzánk bizalommal! Mi elkészítjük Önnek a fordítást akár 1 nap alatt, ha a szöveg nem hosszabb 6 oldalnál. Hosszabb terjedelem esetén megbeszéljük a határidőt, és ha Önnek extra sürgős, akkor egyszerre több fordító is fog rajta dolgozni. Célunk, hogy elégedett legyen munkánkkal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot most! Hívjon minket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!