Mongol fordítás

A Szombathelyi Fordítóiroda 40 idegen nyelvre fordít, tolmácsol, lektorál, többek között mongol nyelven is! Mongol fordítási árajánlatunkat kérje most!

A mongol nyel elsajátítása nem is annyira egyszerű. Lehet, hogy valaki megtanulja magát a nyelvet annyira, hogy beszélni tudja, de ez nem jelenti azt, hogy írott szövegeket is képes készíteni, vagy akár fordítani is tud. A fordítás egy komoly és nagyon is felelősségteljes szakma. Nem mindegy, hogy mit hogyan fordítanak le. Egy-egy szakszöveg fordítása komoly tudáshátteret, szakmaiszókincs-ismeretet, komoly szakmai tapasztalatot igényel.

A Szombathelyi Fordítóiroda olyan mongol anyanyelvi fordítókkal dolgozik együtt, akik tökéletesen tisztában vannak mind a magyar, mind a mongol nyelv sajátosságaival. Mongol fordításért keressen bennünket most a +36-30-2513-850-es számon!

Mongol hivatalos fordítás anyanyelvi fordítókkal, szükség szerint anyanyelvi lektorokkal

A hivatalos fordítások minden esetben záradékkal és bélyegzővel vannak ellátva. Hivatalos mongol fordítás nemcsak hivatalos okmányokról (diplomák, erkölcsi igazolások, anyakönyvi kivonatok) készülhet, hanem üzleti szerződésekről, munkaszerződésekről, bármilyen hivatalos iratról. A záradékban mongol és magyar nyelven egyaránt igazoljuk, hogy a két szöveg szó szerint vagy tartalmilag megegyezik egymással. Hivatalos mongol fordítását bízza ránk!

Mongol tolmácsolás anyanyelvi tolmácsokkal Szombathelyen

A sikeres vállalkozás titka, hogy külföldön is terjeszkedik, bővítve ügyfelei körét. A külföldi terjeszkedéshez a legtöbb esetben elengedhetetlen a tolmács jelenléte, aki elhárítja a vállalkozó elől a nyelvi akadályokat. Tegye Ön is sikeressé vállalkozást, mongol tolmácsért hívjon bennünket most a +36-30-2513-850-es számon!

Katalógusok, használati utasítások fordítása magyarról mongolra, mongolról magyarra

Gyorsan és olcsón készítjük el a katalógusok, használati utasítások fordítását magyar nyelvről mongolra vagy mongolról magyarra. A megrendelő igényeihez igazodva megtartjuk az eredeti formátumot, csak a fordításra váró szöveget vesszük ki, majd fordítás után visszahelyezzük a megadott formátumban.

Alacsony ár, gyorsaság, minőség, ügyfélorientáltság, barátságos ügyintézés jellemzi a Szombathelyi Fordítóirodát. Válasszon minket, ha mongol fordításra van szüksége! Legyen Ön is a mi ügyfelünk!

További információkért hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!