Holland fordítás

Hivatalos holland fordítás, tolmácsolás, szakfordítás Szombathelyen, a Szombathelyi Fordítóirodán keresztül. Gyors elkészülés, kedvező árak. 

Hivatalos holland fordítás munkavállalóknak

Nem csak hazánkból, hanem a keletre eső országokból is egyre többen vállalnak hivatalos munkát Hollandiában. A hivatalos munkavállalás megkerülhetetlen feltétele, hogy a munkaerő megfelelő szakképesítéssel rendelkezzen, és hosszabb időre álljon munkába. Még szezonmunka esetén is javasolt, ha a munkaszerződést a munka megkezdése előtt megkapja és lefordíttatja, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy mit ír alá. A lefordított munkaszerződést anyanyelvén olvasva eldöntheti, hogy valóban dolgozni akar-e a cég által szabott feltételekkel.

Nem csak holland munkaszerződéseket fordítunk, hanem a munkavállaláshoz szükséges hivatalos okmányokat is: szakképesítést igazoló oklevelet, keresztlevelet, erkölcsi bizonyítványt, egyéb hivatalos dokumentumot. Mindezt gyorsan és olcsón végezzük. A záradékban holland és magyar nyelven vállaljuk a felelősséget, hogy a két szöveg teljesen megegyezik egymással. Árajánlatunkat kérje most a glajtos@yahoo.com címen, vagy a +36-30-2513-850-es telefonszámon! Várjuk jelentkezését.

Holland-magyar tolmácsolás

Holland szinkrontolmácsolás, jeltolmácsolás, mobiltolmácsolás, webkonferencia-tolmácsolás, konszekutív tolmácsolás a Szombathelyi Fordítóiroda holland tolmácsaival

A tolmácsolás minden típusát vállaljuk holland anyanyelvi tolmácsokkal. Akár külföldi üzleti útjaira is elkíséri holland tolmácsunk, ahol nemcsak tolmácsol, hanem szükség esetén rövidebb írott szövegeket, pl. szerződéseket, prezentációkat is lefordít. Ha tolmácsolásra kíván árajánlatot kérni, lépjen velünk kapcsolatba most!

Holland szakfordítás és lektorálás

Holland szakfordítást, lektorálást rendelhet tőlünk akár otthonából, interneten keresztül. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy küldje át nekünk e-mailben a szöveget, és mi hamarosan jelentkezünk árajánlatunkkal, és sikeres egyeztetés után elkészítjük az igényes munkát.

A munkadíjat utalhatja számlánkra, vagy PayPal-on keresztül is.

Ha Vas megyében, Szombathelyen vagy városunk közelében él, ellátogathat hozzánk személyesen is, kellemes irodai környezetben várjuk Önt, barátságos munkatársakkal és hosszú nyitva tartással – szombaton is nyitva vagyunk. A munkaidő lejárta után is fogadjuk megrendelőink leveleit, illetve válaszolunk rájuk. Hétvégi megbízásokat is vállalunk. Keressen fel bennünket most!

Hívjon bennünket a +36-30-2513-850-es telefonszámon!