Fordítás Szombathelyen

szombathely-forditasA Szombathelyi Fordítóiroda segít önnek nem csak a német fordítás és hivatalos fordítás terén, de az angol, francia, szlovák és más nyelvek esetén is állunk rendelkezésére Szombathelyen.

Sima vagy hivatalos fordítás készítése gyorsan és szakszerűen, anyanyelvi német fordítók és szakfordítók állnak rendelkezésére és segítenek hivatalos iratai (anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, érettségi és okj-s bizonyítvány) fordításában.

Hivatalos fordítás 25 nyelven Szombathelyen, német, angol, olasz, spanyol, szlovák, román és más nyelvek, nyelvkombinációk fordítása.

Hivatalos fordítás Szombathelyen

Ha öntől hivatalos fordítást kérnek, akkor nálunk jó helyen jár. Küldje át a fordítandó dokumentumokat az interneten keresztül, szkennelje be őket és csatolja az emailhez, vagy töltse fel a jobb oldali program segítségével.

Amennyiben hivatalos fordítást kér, ellátjuk azt bélyegzővel és a Szombathelyi fordítóiroda tanúsítja, hogy a fordítás mindenben megegyezik az eredeti okirat tartalmával.

Az ilyen fordításokat elfogadják mind itthon, mind külföldön. Szakfordítóink állnak rendelkezésére a hét minden napján, akár még vasárnap is. Tehát a hétvégén is tud nálunk fordítást rendelni az interneten keresztül.

nemet-forditasMagyar-német és német-magyar fordítások

Az osztrák határ közelsége és a kedvező külföldi lehetőségek egyre több embert csábítanak ausztriai munkavállalásra, a szükséges papírok, igazolások fordításában gyors segítséget tudunk nyújtani. Egy szombathelyi fordítóiroda, amely segít önnek legyőzni a német nyelv jelentette akadályokat, sima és hivatalos fordítás, sos fordítás akár hétvégén is. Német-magyar és magyar-német fordítás és szakfordítás tapasztalt szakemberektől, anyanyelvi német fordítóink szívesen megoldják a legnagyobb kihívásokat is.

Angol fordítás Szombathelyen

Legyen szó önéletrajzról vagy bizonyítványról, hivatalos fordításról vagy jogi, üzleti angol fordításról, ránk biztos, hogy számíthat. Irodánk vállalja céges levelezések, szerződések, határozatok, ajánlatkérések, katalógusok és weblapok fordítását angol nyelvre, vagy angolról magyar nyelvre rendkívül kedvező árak mellett.

Miért érdemes minket választania Szombathelyen az angol fordításhoz? Mert több éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy hatékonyan oldjuk meg a fordítást, s így pénzt és időt tudunk önnek spórolni.

teen using laptop computerCseh és szlovák fordítások

Bár kétségkívül messzebb vannak, mint Ausztria, ezek az országok szintén jelentős felvevőpiacok lehetnek a magyar termékek, szolgáltatások számára. Kiterjedt fordítói csapatunk képes akár nagyobb projekteket rövid időn belül szlovákra vagy cseh nyelvre fordítani anyanyelvi szakfordítók bevonásával, mindezt rendkívül kedvező feltételek mellett.

Az elmúlt években számos kis- és középvállalkozás keresett meg minket különböző szlovák és cseh nyelvű iratok fordításával, melyeket határidőre le tudtunk fordítani.

Előzetes egyeztetés után Prágában és Pozsonyban akár tolmácsolásban is tudunk önnek segíteni külföldön élő kollégáink révén, cseh és szlovák tolmácsolás versenyképes árakon.

Részletes információért hívjon minket bizalommal!

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com